Transport af maskiner

Maskintransport og særtransport ved skovdrift

Har du en opgave med maskintransport ved skovrydning eller anden skovdrift? Vi har store kompetencer med alle former for blokvognstransport og særtransport i forbindelse med skovarbejde. Hos L.K. Skovservice arbejder vi for både privat- og erhvervskunder i blandt andet Silkeborg og Herning samt mange andre steder i Midtjylland.

Sikker blokvognskørsel ved skovrydningsopgaver

Specialtransport kan være et omfattende projekt, og der er mange elementer, som skal gå op i en højere enhed. Vi garanterer en professionel service, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet.

Vi er altid opmærksomme på, at transport af meget tunge enheder kræver grundig omtanke og planlægning. Det gælder ved alle former for maskin- og godstransport.

Vi har en komplet opdateret maskinpark, og vores blokvognschauffører har mange års erfaring med alle nødvendige kompetencer til at udføre blokvognskørsel i forbindelse med skovdrift.

Medarbejderne vil naturligvis udføre deres arbejdsopgaver i samråd med dig, så du får en grundig, sikker og professionel transport af gods og maskiner. Vi sætter i det hele taget en stor ære i at servicere vores kunder bedst muligt og at tilbyde skræddersyede løsninger, som passer til den pågældende transportopgave.

​Kontakt os i dag for at få et tilbud på maskintransport

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for skovdrift, herunder inden for gods- og maskintransport. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud på den ønskede blokvognskørsel.

Du kan ringe på telefon 40 18 44 81 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail lkskovservice@mail.tele.dk.

Få et uforpligtende tilbud fra din skoventreprenør

​​Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde som skoventreprenør, eller for at få et uforpligtende tilbud på skovservice. Ring til Kristian på telefon (+45) 30 70 44 81​. Du kan også skrive til os på e-mail lkskovservice@mail.tele.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.